dimanche 18 septembre 2016

Nespresso Latissima Touch - kaffemaskin test


Latissima Touch är rent prismässigt en av Nespressos premiummaskiner och det speglas i design och funktioner. Kombinationen av gott kaffemaskin test och inbyggd mjölkskummare kan göra vilken latteälskare som helst till en mycket nöjd kaffemaskin test. Nespressos sortiment av kaffemaskin test befinner sig i en egen klass, där hela skalan utgörs av välbalanserade toner. Med ett utbud från intensivt rostade aromer till blommigt vilda smaker bjuds man på en lyxig kaffemaskin test med en konsekvent jämn karaktär. Med en avtagbar vattentank och samma, inte helt perfekta, princip för uppsamling av använda kaffemaskin test så fungerar Latissimia Touchs alla grundläggande funktioner väl men det är i det lilla extra som kaffemaskin test briljerar. Storlekmässigt så är Latissimia Touch inte mycket större än Nespressos maskiner utan mjölkskummare, så fortfarande relativt kompakt. Det tycker vi är värt att notera som ett plus, med tanken på mängden hushållsappareter som finns i de flesta kök i dag.

Dricker man alltid sitt kaffemaskin test svart så är Nespresso Latissimia Touch ett onödigt inköp, då räcker det med någon av Nespresso enklare modeller utan mjölkskummare. Utbudet av kapslar är precis lika stort som för alla Nespresso-maskiner - och vi efterlyser möjligheten att köpa kapslarna även i vanliga matbutiker då det helt klart skulle underlätta för tillgången. Gillar man sitt kaffemaskin test främst i formen av en latte så kommer man uppskatta hur smidigt man med Latissimia Touch kan göra sin egen - och det med riktig mjölk. Mjölkbehållaren kan tas loss helt för att förvaras i kylen, vilket är praktiskt och gör att man slipper hälla ut mjölkslattar som blivit över. Om kaffemaskin test är en prioriterad utgift i hushållsbudgeten, och kaffemaskin test med varm vispad mjölk en favorit, så är det utan tvekan en Nespresso Latissima Touch som bör få ståta på diskbänken. Därför utser vi Latissima Touch till bästa premiumval.


Prisklass: Premium. Tryck: 19 bar. Vattentank: 0,9 liter. Mjölkskummare: Ja. Avtagbar tank, 0,7 liter. Storleksval på kopp: Ja, 3 alternativ. Kapsel: Nespresso. Snittpris per espressokapsel: 3,80 kr. Automatisk avstängning: Ja. Automatisk uppsamling av kapslar: Ja. Temperatur på färdigbrygd dryck minst 65 grader: Ja.

0 commentaires:

Enregistrer un commentaire