samedi 17 septembre 2016

kaffemaskin test Philips HD8844/01

kaffemaskin test Philips HD8844/01



I likhet med oss, kommer du att bli imponerad av resultatet av Philips HD8844 / 01, en automatisk espressomaskin ett hack ovan många kaffemaskiner testat hittills. Vi har att göra med high-end och det märks på priset, dyrt, nästan lyxigt. Vad motiverar ett sådant pris? En vi uppnå excellens?

Made by italienska Saeco i samband med Philips nyligen har du i dina händer en innovativ maskin, mångsidig och effektiv. Switch kaffe med teknik du kan antingen förbereda en espresso, stark och svart som vi vill, eller en lungo kaffe, ett kaffefilter mjukare men lika signifikant. Det bästa är dess keramik kvarn för spannmål malet kaffe av dig i förtroende. Det har brynas din nyfikenhet?

Vårt test av kaffemaskin Philips HD8844/01



Vackert utformad, är Philips HD8844 / 01 ganska kompakt och bildar en harmonisk helhet, tack vare objekt skickligt dolda inuti samma maskin, som vattentanken och bönbehållaren. Det slutar är perfekt, ärligt talat, vi har några klagomål där och även om kroppen är matt svart plast. Den viktigaste och ofta mest sårbara är metall, det gäller utvinning huvudet med handtaget till kaffe Switch, dubbla munstycke och koppen rack. Vi misstänker inte alla möjligheter bara genom att titta.

Vi vet inte om det beror på att vi inte vill missa något eller helt enkelt använder poster var alldeles för komplicerat, men lite har krånglade för grepp. Knapparna har ingen magisk vid första anblicken, men parametrarna minnesfunktion (efter en bit av kakan) försvårar en liten sak i början. Dessutom beklagar vi inte har en manuell på franska. När konfigurerade inställningar, automation snart igen yta för din bekvämlighet på mest.


LCD är en värdefull och det är mycket lätt för att förstå: det genomsnittliga betyget är grundläggande men praktiskt, som en blinkande lysdiod, när grönt är att maskinen är redo att vara användas. Men om det är röd: du har fortfarande en eller flera åtgärder som ska utföras före användning, som symboliseras av piktogram. Om du inte är mycket bekväm med skärmarna, är Philips HD8824 / 01 version mindre högteknologiska. Experiment, i alla fall du inte kommer att ha en perfekt kaffe i två studier.



Den integrerade fabriken, det är verkligen upp dessutom är det mycket diskret! Vanligtvis den når 60 decibel med korn kvarnar som Krups YY8125FD men det är keramik. Som en bonus, till 5 inställningar bonus slipa mer eller mindre fint din säd och påverka dofter av kaffe. Över grind är bra och ditt kaffe kommer att bli.

Den dubbla munstycke Philips HD8844 / 01 gör det möjligt att göra två kaffe samtidigt. Great! Det är så föreslås automater! Munstyckena är justerbara i höjdled till önskade koppar och drycker. Du kommer t.ex. att göra en latte i en mugg och inte en espressokopp.

Funktionen Switch Kaffe nyfiken oss från början, undrar vad det egentligen betydde. Det är mycket enkelt, och hjälper dig att göra espresso mode läge helt enkelt genom att höja eller sänka den tillhörande liten spak. Du går sedan till ett tryck på 15 bar för espresso 2 barer för en lång kaffe filtertyper. Beroende på ditt humör du kommer att vara mycket lätt att byta från en till en annan. Det är två i en, inget behov av att hålla en kompakt filter kaffebryggare för familjens mat!



Du kan också förbereda mjölkbaserade drycker genom ångröret. Skummet är krämigt och omfattande önskan! Gripe alla samma, vi ville ha en integrerad mjölkrummet i maskinen, som Delonghi EN520S, snarare än att behöva hitta oss en container eller en lämplig mjölkpaket. Med munstycket kan du också förbereda varmvatten för din te.

Vattenbehållaren har en stor kapacitet på 1,8 liter, medan kornkorgen kan innehålla endast 250 g. Det var 500 g för Krups YY8125FD. Genom nackdelar du kan om du vill använda redan malet kaffe med en speciellt fack. Onödigt att säga att det skulle förstöra möjligheterna för Philips HD8844 / 01, men det kan hjälpa.


Underhåll underlättas av olika flyttbara eller lättillgängliga element. Kaffet systemet rengör sig innan man går in i standby-läge eller under reaktivering av maskinen. Sköljning och avkalkning sker automatiskt.



Höjdpunkter i Philips HD8844 / 01

  • Designen och smart förvaring av alla maskinkomponenter 
  • 100% keramisk kvarn för mer diskretion
  • 5 nivåer av finhet av grind
  • Funktionen CoffeeSwitch
  • Ångmunstycket för skumning av mjölk eller te
  • Justera intensiteten
  • automatiserad
  • preferenser minnesfunktion 
  • Vattentank stor kapacitet 1,8 L
  • Flera möjliga dryck special


Svagheterna i Philips HD8844 / 01

  • Grip lite svårt (även kopplad till uppgifter inte synlig)
  • Kräver testning och exakt programmering för att få en bra kaffe
  • Priserna för dyrt
  • Vi skulle ha önskat en mjölktank ingår

0 commentaires:

Enregistrer un commentaire