dimanche 18 septembre 2016

Behmor Brazen Plus översyn - kaffemaskin test


Behmor Brazen Plus översyn - kaffemaskin test


kaffemaskin test.Att bygga en kvalitet dropp kaffebryggare är inte lätt, särskilt en som uppfyller Luftfartsverket är ansträngande brygg standarder. Behmor dock med sin Brazen Plus, lyckas göra just detta. Ännu mer imponerande är dock hur stor kontroll över kaffetillverkningsprocessen Brazen Plus ger, från att välja exakt vattentemperatur du vill välja hur länge du vill blötläggningsmedlet dina skäl före full bryggning börjar.

Men för alla dess enastående förmåga, är dyr $ 229 Brazen Plus långt ifrån perfekt. Det tar ett tag att brygga i jämförelse med andra kök kaffemaskin test och krukor det gör är mindre än genomsnittet. För att få samma kaliber av kaffe ur Brazen Plus, kommer du också sluta med flera grunder. Det är därför även om Brazen Plus är övertygande, särskilt för människor som älskar att leka med deras kaffe, mer prisvärda prylar som $ 190 Bonavita BV1900TS och $ 170 Bunn Velocity Brew BT är klokare alternativ.kaffemaskin test

Design
Med sin cylindriska topp, cirkulär rostfritt stål bas och trebent kropp är Behmor Brazen Plus ingen vanlig utseende kaffebryggare. I själva verket påminner manick udda tripodal ram mig om någon form av främmande anordning av krig, eller kanske en avancerad fusionsreaktor. Huvuddelen av gadgeten tornar positivt under sin squat termisk karaff också. Detta är inte helt en optisk illusion, antingen; kaffemaskin test 40-uns metall kanna är på petite sidan. I själva verket har mindre vätska än karaffer konkurrerande modeller, som typiskt har plats för cirka 45 uns (ca 1,3 L).kaffemaskin test

Brazen Plus gör en imponerande syn för en kaffebryggare:
En annan ledtråd till denna maskinens ovanliga egenskaper är en stor LCD-panel placerad i mitten av dess framsida. Backlit av en ljus blå LED och omgiven av en falang av fyrkantiga knappar (åtta stycken), är den här skärmen svårt att inte lägga märke till. Även om inte så futuristisk som OBH YouBrew är nästan robotstyrytor, Brazen konsol definitivt förmedlar komplexitet och elektroniska smarta.kaffemaskin test

Under skärmen hittar du en bred (åtminstone i förhållande till den lilla karaff) plastfilterkorgen. Antingen accepterar den medföljande guld permanent filter eller valfria pappersfilter i flatbottnade 10-cup sort.kaffemaskin test

Stående på 15,5 inches tall och 8,5 inches bred, är Brazen Plus inte liten heller hotande över kortare kaffebryggare såsom kompakta Bonavita BV1900TS (11.5x10x6.75 inches). Som sagt, Brazen s 8,1-tums djup motsvarar en mindre total fotavtryck än riktiga bänk monster som Bunn Velocity Brew BT och Cuisinart Burr Grind och Brew.

En stor del av Brazen Plus omkrets härrör från dess toppmonterade vattenbehållaren. Innesluten under en platt lock, till skillnad från de klara eller svarta plastvattentankar du hittar i de flesta automatiska bryggare, Brazen har en tillverkade av blankt rostfritt stål. Den lägger definitivt en känsla av klass till en annars mestadels plast apparaten.


Brazen Plus använder ett rostfritt stål vattentank:
Användbarhet och funktioner
Som man kan förvänta sig från en sådan komplicerad fasad, med hjälp av Brazen Plus för de första gångerna är ingen promenad i parken. Detta är definitivt en maskin med en inlärningskurva och där läsa manualen är inte bara en smart drag, men en rent nödvändighet. Det är dubbelt så om du vill utnyttja en del av Brazen är mer unika förmågor.

I själva verket är det första Behmor råder nya ägarna att göra efter uppackning av kaffebryggare är kalibrera enheten. Specifikt Brazen Plus kokar en uppsättning provvolym av vatten och samtidigt jämföra avläsningar från sin inre termometer. Uppriktigt sagt är den enda maskinen jag vet som ber användaren att utföra en sådan uppgift. Samma sak gäller för att ange din nuvarande höjd (i fot) eftersom höjd (och som ett resultat atmosfärstryck) kommer att påverka vattnets kokpunkt.

Möts du av en komplex uppsättning knappar och en LCD:
Dessutom, inom Brazen Plus "menyer är möjligheten att välja bryggtemperatur - dvs hur varmt vattnet inuti tanken kommer att få innan du trycker på grunder (190 till 210 grader Fahrenheit). Likaså kan du ställa in en timer för hur lång tid att blötläggningsmedlet kaffesump innan fullt utvecklad bryggningen (15 sekunder till 4 minuter).

0 commentaires:

Enregistrer un commentaire