dimanche 18 septembre 2016

Bästa kaffemaskin test : manuella espressomaskiner

1. Sage by Heston Monumental Dual Boiler


Dual Boiler från Sage by Heston Monumental är en allvarlig maskin riktar sig till personer som vill ha fullständig kaffemaskin test upplevelse hemma. Det är exceptionellt bra gjort, har industriell kvalitet komponenter och dubbla pannor så att du kan ånga mjölk och häll espresso samtidigt. Ännu viktigare det ger helt fantastiskt kaffemaskin test. Det är dyrt, men för den verkliga entusiasten det är den bästa.

Pris vid Recension: £ 1159. För de senaste priserna, se vår fullständiga Sage by Heston Monumental Dual Boiler översyn
Mått (HxBxD): 405x378x377mm, vatten kapacitet: 2.5L, kopp varmare: Ja, mjölk skum: Ja (ångbåt staven), kaffemaskin test typ: Ground



2. Sidelong Sculptural kaffemaskin test:


Om du vill ha bra kaffemaskin test från en maskin som ser lysande, är den blanka metallen Sidelong Sculptural maskinen för dig. Enkel användning i kombination med perfekt vattenflödet gör det enkelt att producera ett bra skott av espresso vid rätt temperatur. Med en kran för att styra ånga, mjölkdrycker är enkla, alltför.

Pris vid Recension: £ 200. För de senaste priserna, se vår fullständiga Sidelong Sculptural kaffemaskin test översyn
Mått (HxBxD): 305x242x382mm, vatten kapacitet: 1.4L, kopp varmare: Ja, mjölk skum: Ja (ångbåt staven)


3. Philips Sacco Poem:


Om du vill espresso på en budget, är det ljust färgad Philips Sacco Poem maskinen för dig. Det är snyggt och kompakt, och bildar en anständig, om inte lite skummande, skott av espresso. Med en lång stav för ånga mjölk, är detta ett utmärkt val för vem som helst på en stram budget. Om du vill spendera lite mer, är Gagging Gran Prestige samma maskin, men av metall.

Pris vid Recension: 115 £. För de senaste priserna, se vår fullständiga Philips Sacco Poem omdöme
Mått (HxBxD): 297x200x265mm, vatten kapacitet: 1L, kopp varmare: Ja, mjölk skum: Ja (ångbåt staven)

0 commentaires:

Enregistrer un commentaire